Ridicarea Constiintei Gaiei!

Tanaaz

gaia consciousness

IMAGE ARTWORK BY JOSEPHINE WALL

În timp ce este nevoie tot timpul să avem grijă și să tratăm Planeta Pământ cu respect și iubire, în anii ce vin va fi și mai important să ne întoarcem atenția și conștiința către starea Pământului, casa noastră.

Din 2018 în 2026, vor avea loc transformări cosmicecare ne vor ajuta pe toți ca să ne trezim la felul în care acțiunile și gândurile noastre rănesc sau ajută planeta. Aceste transformări cosmice includ intrarea planetei Uranus în semnul Taur.

Taurul este semnul ce guvernează planeta Pământ și Gaia, zeița casei noastre în acest univers.

În mitologia greacă, Uranus și Gaia erau iubiți și această reuniune și bucuria energiei vor activa o trezire a modului în care tratăm casa noastră.

Sub această energie, nu vom fi capabili să ignorăm semnele de atenționare pe care Gaia continuă să ni le dea. Nu mai putem pretinde că anumite practici nu vor face stricăciuni pe termen lung, venind timpul să vedem adevărul.

Timp de ani de zile, planeta noastră a fost abuzată și suprasolicitată, timp de ani de zile frumusețea acestei planete a fost compromisă. Dar nu este momentul să arătăm cu degetul către o singură persoană sau o organizație, ci să ne asumăm faptul că suntem responsabili cu toții și că toți avem un rol de jucat.

Poate că noi apărem ca fiind separați dar noi toți suntem Unul. Și toate gândurile, vibrațiile și acțiunile noastre creează viața pe care o experimentăm pe această planetă. Împreună, noi toți jucăm un rol în modelarea realității în care trăim.

Felul în care gândim, simțim și acționăm, nu numai că afectează realitatea pe care o vedem și o experimentăm, dar ea reflectă și realitatea ca un întreg. Noi toți suntem conectați și acționăm ca o echipă și este la latitudinea noastră, a tuturor ca să schimbăm realitatea prin creșterea vibrației noastre și a nivelului de conștiință.

În timp ce este necesar să luăm acțiune pentru a proteja planeta, acest lucru merge și mai profund. În timp ce avem nevoie să avem grijă de apă, să alegem produse de durată, să reciclăm, să mergem mai mult pe jos și cu bicicleta, avem nevoie să luăm în considerare și poluarea energetică ce o emanăm din ființa noastră.

Această poluarea energetică vine din vibrația noastră, din felul în care ne tratăm pe noi înșine, pe alții, animalele și plantele. Când ne ducem viața conduși de iubire, vibrația noastră ajută să vindecăm și pe alții și această planetă. Dar atunci când permiteți fricii să preia controlul, sunteți conduși de ego, vă coborâți vibrația și automat coborâți și vibrația planetei. 

Desigur că nu totul este alb și negru, dar gândind la energia voastră nu vă face bine doar vouă ci și planetei ca întreg.

În anii ce vor veni urmează să aibă loc o ridicare a conștiinței în felul în care tratăm planeta noastră și ființele care o populează. Lucrurile pe care am fost în stare să le ignorăm, vor deveni greu de ignorat și Pământul poate răspunde în felul său arătându-ne felul în care noi cauzăm stricăciuni și haos.

Nu avem de ce să ne fie frică dar trebuie să ne ridicăm și să începem a găsi sacralitatea Gaiei, Mama noastră Pământ. 

În fiecare zi, Pământul de sub noi ne suportă, în fiecare zi sunteți hrăniți și protejați de acest pământ și în fiecare zi vă dă ce aveți nevoie. Respectând acest lucru cu adevărat, simțind acest lucru cu adevărat, noi toți ne putem întoarce la a găsi din nou ceea ce este sacru.

Cu ani în urmă, strămoșii noștri au lucrat Pământul și l-au tratat ca pe o vietate, ca pe o ființă care respiră. Acest lucru a fost pierdul și uitat de către mulți, dar acum acest lucru se schimbă, iar noi suntem ghidați să ne deschidem mințile și inimile și să ascultăm la ceea ce ne spune Mama Gaia.

Cel mai bun lucru ce îl puteți face mergând mai departe, este de a vă gândi la vibrația voastră energetică cât de mult posibil. Și să luați acțiuni care rănesc cât mai puțin această planetă. Desigur că mulți dintre noi nu pot scăpa de a conduce o mașină, de a cumpăra plastice și așa mai departe, dar chiar și conștientizarea și schimbarea a câteva obiceiuri pot face o mare diferență. 

A fi recunoscător planetei Pământ, tratându-l ca fiind sacru, petrecând timp în natură și împrăștiind iubire din inima voastră, sunt toate moduri prin care putem face o diferență de durată și ajută la ridicarea unui nou stil de viață. 

Tanaaz
http://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Advertisements

Setul de Instrumente Care Împuterniceşte Supraviețuirea Empaticilor

c6e7e56b37926c0948e2ff3a77041406

The Empowered Empath’s Survival Tool Kit.

„Și atunci a venit ziua când riscul de a rămâne strâns într-un mugure, a fost mai dureros decât riscul de a înflori.” ~ Anaïs Nin

Îmi place acest citat de Anaïs Nin pentru că îmi aminteşte atît de mult despre călătoria mea ca o persoană empatică și foarte sensibilă (HSP), ce trebuie să fie una cu autenticitate curajoasă și neînfricată.

Acest lucru a devenit atât de important pentru mine încât sunt dispusă să mă confrunt cu furtuna care este lumea, prin abandonarea, dar angajarea, sensibilităţii mele.

Dragă Empaticule, te văd. Te aud. Și eu sunt unul.

Oamenii foarte sensibili se nasc pe această planetă, cu abilitatea de a înțelege ceea ce este nevăzut, ceea ce este neexprimat verbal, ceea ce este tăcerea dintre cuvinte; și ceea ce este intenționat – dar deghizat.

Aș dori să fac aici o distincție între empatia ca emoție și empaticii ca ființe întrupate. Toți suntem empatici la un nivel sau altul, iar siguranţa este o scală fluidă, dar nu toate ființele umane sunt acordate telepatic în câmpurile energetice ale altor ființe sensibile, inclusiv animale și plante, în măsura în care aceste câmpuri se îmbină cu cel al persoanei și provoacă fie o uniune excelentă, fie una perturbatoare, cu consecințe uneori neobișnuite.

Emoția empatică, nu se corelează neapărat cu a fi un empatic sau HSP, dar este posibil, și astfel există o confuzie.

Încerc să spun că empaticii și oamenii foarte sensibili vin în lume cu o merkaba remarcabil de activată sau că îndeplinesc un scop specific pe planetă? Eu sunt.

Empaticii se întrupează pentru a servi o planetă aflată în dificultate, în mod special prin simțirea intensă a vieții lor. Aceasta este chemarea sufletului lor, intenția lor și puterea lor superioară.

Poate fi o întrupare incomodă, pentru că nu există nicio modalitate de a anticipa exact cum vor simți planeta, iar din perspectiva spiritului, nu există teamă când este privită traiectoria sufletului – și astfel poate însemna o integrare surprinzătoare în societate.

Odată ajunşi aici, tranziția poate fi destul de provocatoare. Empaticii se nasc adesea în familii cu situaţii dificile. Ei pot simți că nu aparțin nici familiei, nici mediului lor. Aceste suflete sensibile suferă umilința de a li se fi spus că sensibilitatea lor este nedorită și neplăcută față de ceilalți. Un refren obișnuit auzit de HSP-uri este acela de a se „înăspri”, de a nu mai acționa ca un p*ssy, de a-şi dezvolta pielea mai dură, de a-şi ignora instinctele lor și, în schimb,  funcționeze dintr-o perspectivă străină față de ei. Empaticii își doresc „acasă”, nu sunt întotdeauna capabili să identifice acea foame misterioasă care îi dezmembrează.

Ceea ce le spun mereu empaticilor cu care vorbesc este că, renunțarea la sinele adevărat este mult mai debilitantă decât trăirea unei vieți de acceptare conștientă. Dacă sunteți un empatic sau un HSP, vă invităm, să știți că intuiția și sensibilitatea voastră sunt exact motivul pentru care sunteți aici și ceea ce lumea are nevoie acum.

De asemenea, am fost întrebată: „De ce sunt atraşi empaticii de narcisişti aşa cum ar fi agrafele de magneți?” Ei sunt atrași unii de ceilalţi pur și simplu, pentru că fiecare dintre ei este cel mai bun profesor al celuilalt. Dacă vă confruntați cu acest lucru acum, următorul set de instrumente este esențial.

Cea mai bună practică pe care o puteți adopta este să ignorați toate sugestiile trebuie să încetați să fiți atât de dramatici și să vă vedeţi de treabă, deoarece sensibilitatea voastră va fi doar căderea voastră. Sau să ascultați sugestia și mai insensibilă că sunteţi vătămaţi într-un fel prin experiențele voastre de viață, și așa v-aţiformat „impresia empatică”.

Toți oamenii suferă, toate ființele simțitoare absorb impactul experiențelor lor și există multe resurse care ne ajută în munca noastră interioară. Cu toate acestea, nu este niciodată util ca un HSP să fie etichetat ca deteriorat. Acest lucru, doar îi confundă scopul și creează o căutare uneori pe tot parcursul vieții pentru vindecareasensibilităţii sale, care este o cale deosebit de dureroasă și neproductivă.

Dacă primiţi ceva din această postare, lăsați să fie perfect conceput și echipat pentru a transmuta negativitatea în rezultate pozitive. Oprirea strălucirii voastre ar dăuna mai mult decât ar dura neînțelegerile despre ființa voastră.

De-a lungul anilor, am dezvoltat propriul meu set de abilități de supraviețuire. Suntnăscute dintr-o viață care ar fi putut să mă facă amară și supărată. Cu toate acestea, pentru a trăi minunat, ceea ce este scopul meu, am fost nevoită să ader la unele practici care se opun victimizării. Eu aleg puterea și miracolul sensibilității. Să fii sensibil la mediul în care trăiești înseamnă să fii în pielea sa, și așa se creează o lume plină de compasiune și iubire.

Depinde în întregime de către HSP să devină propria lor siguranță, propriul sistem de sprijin. Eu numesc o co-creaţie conștientă a unui mediu în care se poate prospera. Empaticul nu este menit să sufere, ci trebuie să se dezvolte, și în loc să absoarbă negativitatea din jurul săusă o poată transforma în ceva mult mai util pentru societate.

Iată instrumentele esențiale pe care le pot utiliza toate HSP-urile; nu vă lăsaţi păcăliţi de lipsa afecţiunii:

Stabiliți limitele clare și sănătoase și folosiți-le ca cele mai bune abilități.

Aceasta este ceva ce trebuie să facem pentru noi înșine, prin noi înșine. Înțelegeți limitele și protejați-le integral. Empaticii și HSP-urile tind să ignore acest sfat, gândindu-se că într-un fel îi fac să aibă mai puțină compasiune sau nu mai sunt disponibili pentru ceilalți. Limitele sunt cheia.

Angajați-vă în auto-îngrijire suportivă frecventă.

Un alt domeniu pe care empaticii tind sa il ignore, este să îşi facă o prioritate în viaţă din serviciul auto-îngrijirii minţii. Dar, din când în când, ne întoarcem într-o fântână uscată, fiindu-ne greu să rămânem sănătoși emoțional, fizic și spiritual.

Căutați tot sprijinul din partea naturii și a altor medii: tăcere, solitudine, meditație, yoga, lectură, masaj, muzică, apă, vânt, sol și creativitate.

De fapt, creativitatea este cel mai bun prieten al unui Empatic. Care este forma voastrăpreferată de creativitate? Pentru mine, este timpul petrecut în grădină, sexul, scrisul, gătitul și meditaţia. Ce  aduce înapoi în sine și  umple de bucurie?

Valorizaţi-vă întruparea voastră unică și nu  cereți scuze pentru aceasta. Întotdeauna.

Să vă scuzaţi pentru cine sunteți voi, este o formă de auto-agresiune. În schimb, meditați la toate căile prin care sensibilitatea voastră este o bucurie, permiţând conexiunile intime într-o lume deconectată. Voi sunteţi schimbarea și toate acestea.

Vizualizaţi-vă calea cu preţuire, ca fiind o ființă spirituală întrupată . Când preţuiesctrăirea mea empatică, merg cu putere și scop. Nu permiteți opiniei sau interpretăriialtora să vă influenţeze în legătură cu scopul vostru.

Nu aveți nevoie de permisiunea de a fi autentici, de a fi exact așa cum sunteți. Asta e.

Aflați că abilitățile voastre intuitive de a simți energia din jurul vostru sunt super-puterea voastră și se angajează în acest fenomen într-un mod echilibrat.

Echilibru, echilibru, echilibru!

Cel mai adesea pentru mine, nu pot spune aceste lucruri suficient. Este bine să nu simțiţi tot timpul. Nu se va întâmpla nimic rău. Este ca o atingere – puteți încetini sau elimina fluxul de informații. Este vorba despre intenție. Voi decideți când ați primitsuficient și fie vă îndepărtați de situația care oferă stimuli, fie vă păziți câmpul energetic în orice fel funcționează pentru voi.

Unii oameni efectuează exerciții de împământare, alții folosesc talismane, uleiuri esențiale sau cristale; alţii încă „închid” un strat imaginar de protecție în jurul lor. Secretul aici este decizia de a găsi echilibrul. Decizia depinde de voi și trebuie să fie acceptată de voi.

Împuterniciți-vă prin faptul că nu vă angajați în situații negative, conversații și sfaturi debilitante de la cei care nu vă înțeleg amprenta.

Știu, sună ca un dat, corect? Dar nu este. Uităm tot timpul. Doar îndepărtaţi-vă de dramă.

O parte dintr-o viață conștientă se află în fluxul de lucruri, văzând ceea ce este și fiind bine cu el, nefiind nevoie să ne facem ceva ce nu suntem și, cel mai important, să fim prietenul nostru cel mai bun. Fiţi buni cu voi prin decizii conştiente privind alegerea vieţii.

Nu sunteți o victimă a sensibilității voastre. Găsiți căile care vă fac să trăiți vibrant ca persoane empatice și foarte sensibile.

„Tu ești cerul. Orice altceva este doar vremea. „~ Pema Chödrön

~

Autor: Monika Carless

https://www.elephantjournal.com/2018/04/the-empowered-empaths-survival-kit/

Traducere: Ambarees; 08 mai, 2018; 17:38 postat pe https://jawescreator.wordpress.com/2018/05/08/setul-de-instrumente-care-imputerniceste-supravietuirea-empaticilor/

Higher Self

Higher Self – Communicating With the Higher Self for Answers

higher self

Have you ever had a date with your Higher Self?

Your higher self is the real you, the soul consciousness that is so, so much more than the physical form you know so well.

Your higher self is the you that is unlimited and eternal. It’s the part of you that excites you with inspiration, guides you with intuition and teaches you through insight… time to make a date, right?

Your intentions, desires and your secrets are well-known to your higher self.

You know everything about you. Chances are, you’ve probably had a very limited conversation with your higher self.

Those incredibly useful flashes of intuition and inspiration can become a much bigger part of your life, if you allow this communication to flourish.

Connecting with your higher self is kind of a paradox – you ARE connected, always.

In fact, it’s more than a connection, it’s a unity.

The physical you can’t be separated from the energetic consciousness-you. But we are here in this physical state, and part of that is a feeling of separation from everything else.

In reality there is no separation.

Where does the energy of you begin and end? If you can accept that you are much more than this physical being, you can understand that you are your higher self, having a physical experience.

Listen to your higher self

Why Is It Important to Listen to Your Higher Self?

Your higher self is your best guide for an awesome, meaningful experience here on the physical plane.

Any time you get an inexplicable feeling or premonition, your higher self is trying to communicate with you and guide you on the right course of action.

How Does the Higher Self Communicate?

If you’ve been dismissing those hunches and gut feelings, you might want to ask yourself why. Information that comes from the higher self is not necessarily picked up with the physical senses, but it’s no less valid!

After all, you can’t physically perceive gravity, but obviously there’s something keeping you from floating away like a birthday balloon. Many of us are so used to believing that only what we perceive with our physical senses is real and we tend to ignore this hugely important aspect of ourselves – the energetic.

Another potential issue you may have with the messages you’re receiving from your higher self is that they’re often garbled, cryptic and totally baffling, especially if they come to you in dreams.

It really helps to journal these weird messages because sometimes the answers become clear when you write about them.

Sometimes you can hear voices; other times, you’ll receive images or strong urges to do – or not do – something.

One ability you’ll develop as you become used to hearing your higher self is the ability to discern between the fear-based voice of the ego and the infinite/eternal voice of your higher self.

You can develop a keen awareness of your body as a great “translator” of your higher self’s messages.

A Date With Your Higher Self

So, back to the date.

I recommend making a date with your higher self: imagine a tranquil, peaceful setting, someplace you love to be in.

Not ‘do’ in. ‘Be’ in.

If you want, you can imagine your higher self as a physical presence, like your very best friend sitting beside you. Or you can imagine yourself surrounded by a warm, loving energy.

Go with whatever images are right for you!

Once you feel the presence of your higher self, you can ask questions about anything. The higher self does not judge or criticize.

Be open to answers!

Don’t forget they may come in a variety of delivery methods: words, feelings, images, things suddenly coming into your line of sight or anything that suddenly comes into your awareness…

How do you tell the difference between a fear-based answer that your ego gives you and the voice of the higher self?

How do you know that the answers aren’t just imagination, or something your mind made up to appease you? Here’s how:

If you feel physical sensations of anxiety, tension, fear, anger, etc., you are talking to the ego.

The ego creates its identity around pain.

That’s what it knows. That’s what it’s comfortable with and that’s the language it understands. It wants to keep identifying with that negativity because then it has an identity.

If you feel physical sensations of lightness, love, energy, happiness, etc., you are talking to the higher self.

There is no identity in the higher self.

It’s just energy, with no beginning and no end.

The natural state of the higher self is free, loving and joyful.

One method is to ask yes/no questions and then listen for the immediate answer – sometimes even before you finish the question.

This immediate response is probably your higher self, bypassing the programming of the mind. If you were to give yourself time to analyze your question, believe me, the ego would start chiming in with its usual negative chatter!

Another method is to journal.

self aware

You can ask questions and write or type your first, immediate gut-reaction answers. Then go back and re-read them with an awareness of your physical and emotional response, you’ll see right away if your answer came from the ego or the higher self.

Journaling also helps make sense of messages you don’t “get” right away.

If the answers seem wiser than usual, it’s the higher self. If the answers seem forced or if they sound like you telling other people what they want to hear, they’re from the ego. If the answers seem like they’re coming from a higher intelligence, they are.

You – that is, the higher you – is your best guide.

Your ultimate teacher.

So make a date with your higher self, and find out what’s going on in your life. Ask the big questions from your “big self.”

Your life will take on a whole new meaning – and possibly a whole new direction as your higher self points you toward what is right for you.

 

Source/ Copyright:    Mindvalley

=Bradul=

Din Inima Creste Frumos Un Brad

Un Brad Inalt si Zvelt Precum Un Zmeu

Zambeste, Se Uita Si Gandeste

Un Brad? Se Poate Intreba Acea Voce Frumoasa

Da, Este Un Brad Destul De Crud, Chiar Vulnerabil

As Crede Ca L-Ai Nimici 

Si Poate Daca Faci Prea Mult Asupra Lui

Asa S-Ar Crede Dar, Este Un Dar

Un Dar Dumnezeiesc Ce Doar Acest

Dar Minunat poate Fii Folosit

Un Brad Ce se Ridica Maestru

Intr-o Splendoare Nemaivazuta

E Minunat!sau Poate Nemaiauzita! 

Sau Poate Doar Reamintita

E Minunat Sa o Asculti! 

Pe Aceasta Minunata Splendoare A Acestui Brad frumos!

= Raspuns =

Tags

 = Raspuns =
 
Prin Misterul Umbrelor Tenebre 
Sta Ascuns Un Gand Frumos
Nu-i De Ieri, De Azi, De Maine
Ci Se Zbate-n Noi Demult…
                                                     Curios
 
 
Se Zbate, Se Gaseste Si Se Pierde
Ca Mai Apoi Sa Se Echilibreze
Este Un Joc De Sah Frumos
Ce Doar Acel Gand Frumos Stie Sa …
                                                             Marcheze
 
 
Marcheaza Sunete Si Vorbe Si Ganduri Calde 
Ce Poate Sa Te Faca Sa-ti Revii
Insa Nu Este Inteles Atat Cat Ar Fi Trebuit
Sa Poata Continua Acest Minunat…
                                                            Gandit
 
Gandit Cu Sufletul Profund 
La Caramida Vietii Tale 
Pe Care Nu Demult Ti-a Pus-o
Stai Si Gandeste -te Cu Sufletul
Cate-a Facut Ca Tu Sa Ai…
                                                        Raspunsul
 
 
 

= Who Said That… =

Tags

= Who Said That… =

Who Said That You Can t
Who Said That You Won t
Who Said That You Don t 
Who Said That You Aren t Meant

Who Said That You Can t Climb The Mountains
Who Said That You Won t Have Issues But Still Climbing Them
Who Said That You Don t Make The Journey
Who Said That You Aren t Meant To Be You

Who Said That Climbing The Mountains It Will Be Easy
Who Said That Having Issues Will Make You Vulnerable
Who Said That You Don t Make The Journey
Who Said That Being You Aren t Meant To Be

Who Said That Being Easy Is In Fact Easy
Who Said That Being Vulnerable Is A One Way
Who Said That Being Through This Journey You Won t Make It
Who Said That What It Meant To Be 
AREN T MEANT TO BE IN YOU

 

= Daca Pe Foaia Vietii =

Tags

, , , , ,

  = Daca Pe Foaia Vietii =
 
Daca Pe Foaia Vietii Ne-am Aduna
Am Povesti, Zambi Si Am Glumi
N-am Sta Deoparte Prea Mult Timp
Caci Randurile Scrise Ne-ar Alerga
 
Daca Pe Foaia Vietii Am Desena 
Am Sta Ore In Sir Sa Conturam
N-am Sta Deoparte Prea Mult Timp
Caci Cele Conturate Ne-ar Chema
 
Daca Pe Foaia Vietii Am Canta
Am Fredona Un Stil Doar De Noi Stiut 
N-am Sta Deoparte Prea Mult Timp
Caci Trilul Cantecului Ne-ar Trezi!
 
Daca Pe Foaia Vietii Am Dansa 
Ne-am Invarti, Ne-am Rasuci, Ne-am Descalci
N-am Sta Deoparte Prea Mult Timp
Caci Dansul Magic Ne-ar Aparea
 
Daca Pe Foaia Vietii Am Constientiza
Mireasma Florilor De Crin Noi Am Simti
N-am Sta Deoparte Prea Mult Timp 
Caci Constientizarea Miresmei Ne-ar Ajuta..Si Ne-ar Trezi!
 
 

= Cand M-am Trezit! =

Tags

, , ,

 = Cand M-am trezit =
 
Si Azi Cand M-am Trezit Era Luni
A Mai Trecut O Zi Pe Acest Drum
O Voce Ma Intreaba, Suav, Usor:
” Ce Ai Facut Si Azi Pe Acest Drum? “
 
 
Ma-ntorc, Ma Uit, Nu Vad Nimic
Imi Zic: ” Mi S-a Parut! Nu Era Nimic! “
Mai trece- o Zi Si Inca-Un Pas
Si Aceeasi Voce Ma Intreaba: 
” Ce ai Facut Si Azi? Ce Ti-a Ramas? “
 
 
Ma-ntorc, Ma Uit, Nu Vad Nimic
Imi Zic: ” Dar Si Ieri Mi S-a Parut! Nu E Nimic? “
Mai Trece-o Zi Si Inca-Un Pas
Si Aceeasi Voce Ma Intreaba: 
” Ce Ai Facut si Azi? Nu, Nu Te Las! “
 
 
Ma-ntorc, Ma Uit, Nu Vad Nimic
Imi Zic: ” Nu Vad Nimic! Si Totusi…Nu e nimic? “
Mai trece-o Zi Si Aceeasi Voce Imi Raspunde:
” Eu-s Tot Aici! “
 
 
Si Azi Cand M-am trezit Era Luni
A Mai Trecut O Zi Pe Acest Drum
Ma-ntorc, Ma Uit, Si-mi Zic:
” VOCE, TU, ESTI AICI! “